top of page

VIRKSOMHEDSLÆRE

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Faget

I faget virksomhedsøkonomi og iværksætteri opnår du grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer om relevante punkter inden for iværksætteri og virksomhedsøkonomi.

 

Du får indblik i virksomhedsetablering, virksomhedsøkonomi, GDPR, markedsføring, relevant lovgivning, personaleforhold, ansættelseskontrakter, faldgrupper og relevant jura.

 

På denne baggrund, bliver du i stand til at; etablere, planlægning og drift af egen virksomhed indenfor den gældende lovgivning, ansætte og vedligeholde personaleforhold, opstille og analysere simple virksomhedsøkonomiske forhold, indgå i tværfaglige samarbejder med økonomer og jurister med henblik på virksomhedsdrift af kosmetolog virksomheder, selvstændigt identificere og tage ansvar for at opsøge, vurdere og fortolke empiri og teori inden for virksomhedsøkonomi og iværksætteri, særligt med fokus på dialog med myndigheder.

virksomhedslaere.jpg

Læringsmål for faget

VIDEN

Grundlæggende kendskab til virksomhedsetablering, herunder etableringsprocedure og -omkostninger.

 

Grundlæggende kendskab til virksomhedsøkonomi, budgettering, likviditet, finansiering og leasing mv.

 

Grundlæggende kendskab til skat, moms, GDPR og markedsføring regulering og lovgivning relevant for sundhedsfaglige virksomheder.

 

Grundlæggende kendskab til personaleforhold, ansættelseskontrakter, faldgrupper, jura, mv.

FÆRDIGHEDER

Evne til at etablere, planlægning og drift af egen virksomhed indenfor den gældende lovgivning.

 

Ansætte og drive personaleforhold.

KOMPETENCER

Kan opstille og analysere simple virksomhedsøkonomiske forhold.

 

Kan indgå i simple tværfaglige samarbejder med økonomer og jurister med henblik på virksomhedsdrift af kosmetolog virksomheder.

 

Kan selvstændigt identificere og tage ansvar for at opsøge, vurdere og fortolke empiri og teori inden for virksomhedsøkonomi og iværksætteri, særligt med fokus på dialog med myndigheder.

 

Kan opstille selvstændige og individuelle læringsmål i forhold til virksomhedsøkonomi og iværksætteri.

kosmetolog_ansigtsbehandling.jpg

Vi har uddannet kosmetologer i mere end 38 år

Drømmer du om at blive kosmetolog? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet
af Danmark Akkrediteringsinstitution på kvalifikationsniveau 5 og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!

bottom of page