top of page

MIKROBIOLOGI

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Faget

I faget mikrobiologi og hygiejne opnår du viden, færdigheder og kompetencer inden for mikrobiologiske processer i huden og hygiejne i kosmetologfaget.

 

Du vil få grundlæggende forståelse for mikrobiologi. Herunder viden om bakterier, vira, smitteveje og korrekte sterile arbejdsmetoder. Derudover bliver du introduceret til latinske og danske betegnelser for mikrobiologiske processer og strukturer.

 

Herudfra bliver du i stand til; at identificere kliniske tegn på bakterielle og virologiske infektioner, at identificere kontraidentifikationer ved diverse kliniske forhold og behandlinger, at anvende viden og agere ud fra hygiejniske grundprincipper indenfor personlig, social samt klinisk hygiejne og at implementere, udføre og optimere hygiejniske arbejdsgange og -processer i kliniske sammenhænge.

shutterstock_1456564565.jpg

Læringsmål for faget

VIDEN

Kunne forstå og redegøre for teoretisk viden indenfor mikrobiologi, herunder normal-flora, bakteriologi virologi og mykologi.

 

Kendskab til teoretisk klassifikation af bakterier, vira og svampe.

 

Kunne forstå og redegøre for teoretisk viden omkring hygiejne, smitteveje og korrekte sterile/desinficerede arbejdsmetoder.

 

Nævne relevante latinske og danske betegnelser for mikrobiologiske processer og strukturer.

FÆRDIGHEDER

Identificere kliniske tegn på bakterielle og virologiske infektioner i teoretisk opstillede scenarier

 

Relevant identificering af kontraidentifikationer ved diverse kliniske forhold og behandlinger

 

Anvende viden og agere ud fra hygiejniske grundprincipper indenfor personlig hygiejne og social hygiejne samt klinisk hygiejne.

 

Implementere, udføre og optimere hygiejniske arbejdsgange og -processer i kliniske sammenhænge.

KOMPETENCER

Kan opstille og analysere hypoteser om årsagssammenhænge indenfor et begrænset fagområde i mikrobiologi og hygiejne.

 

Kan indgå i tværfaglige samarbejder med skønheds- og sundhedsprofessionelle indenfor et begrænset fagområde i mikrobiologi og hygiejne.

 

Kan selvstændigt identificere og tage ansvar for at opsøge, vurdere og fortolke empiri og teori inden for mikrobiologi og hygiejne.

 

Kan opstille selvstændige og individuelle læringsmål i forhold til mikrobiologi og hygiejne.

kosmetolog_ansigtsbehandling.jpg

Vi har uddannet kosmetologer i mere end 38 år

Drømmer du om at blive kosmetolog? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet
af Danmark Akkrediteringsinstitution på kvalifikationsniveau 5 og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!

bottom of page