top of page

JOBGARANTI

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede og fagligt velfunderede kosmetologer.

shutterstock_1864119439.jpg

Job, eller pengene tilbage

Ja, det er rigtigt! Vi tilbyder dig jobgaranti: Vi giver dig dine månedsbetalinger tilbage hvis du ikke kommer i arbejde indenfor 6 måneder efter endt uddannelse.

Hvorfor er vi så sikre på, at du får et job?

Statistikker viser at 9 ud af 10 af vores elever allerede har et job lige efter endt uddannelse.

Og det er fordi, at du har unikke muligheder som elev og uddannet fra Beauty and Style:

  • Du får et stort netværk i branchen, da skolen har uddannet kosmetologer og frisører til skønhedsbranchen i mere end 35 år.

  • Du får mulighed for at starte selvstændigt med gode rabatter og opstartsmuligheder igennem vores søsterselskab TNBC.

  • Du får adgang til Beauty and Styles online jobportal – både under og efter endt uddannelse.

Vi henviser til de nærmere betingelser for jobgarantien i uddannelsesaftalen

Erhvervssigte

​Erhvervssigtet med uddannelsen til Klinisk Lægeeksamineret Kosmetolog er at kunne arbejde som kosmetolog i Danmark såvel som i udlandet.

 

Beauty and Style uddanner efter internationale standarder og uddannelsen giver eleverne viden og indsigt til at kunne starte egen virksomhed.

 

Som kosmetolog fra Beauty and Style kan du varetage alle arbejdsområder inden for fagområdet samt have opnået konstituerende færdigheder inden for salg og service i detailbranchen.

shutterstock_1820336939.jpg
hellenielsen_testimonial.jpg

Kompetent uddannelse

"Jeg er enormt tryg ved at være her. Det er en sikkerhed for mig at vide, at jeg kommer ud med en kompetent uddannelse. Jeg valgte Beauty and Style af flere årsager. Jeg har en lang uddannelse bag mig som ergoterapeut, men manglede at indfri drømmen om at blive kosmetolog. Jeg oplevede det som en udfordrende skole, hvor jeg havde med kunder at gøre hver dag." 

 

Helle Nielsen, tidligere elev på skolen i Kolding.

bottom of page