top of page

HUDANALYSE &
ANSIGTSBEHANDLINGER

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Faget

I faget hudanalyse, hudelementer, hudpleje og ansigtsbehandlinger opnår du viden, færdigheder og kompetencer inden for forskellige behandlingsteknikker, hudelementer, hudtypologier- og tilstande samt hudforandringer. Du lærer på baggrund af dette at analysere forskellige hudtyper og behandle med udgangspunkt disse.

 

De teoretiske områder, der gennemgås her er; behandlingsteknikker og deres anvendelsesområde, hudelementer i kosmetologiske sammenhænge, hudtyper og tilstande samt hudforandringer.

 

Ud fra dette, vil du være i stand til at; analysere og reflektere over samt skabe sammenhæng mellem det anatomiske og fysiologiske kendskab til huden, skelne mellem hudtyper og hudtilstande, identificere og håndtere naturlige- og provokerede hudforandringer, sammensætte og præsentere produktpakke og behandlingsforløb, der passer til den enkelte klients behov, oplære, gennem mesterlære, professionelle eller aspirerende kosmetologer indenfor faget og koordinere behandlingsprotokol ud fra det enkeltstående behov i den praktiske situation.

 

Faget er en kombination af teori og praktik og er på 520 timer.

shutterstock_1820336939.jpg

Læringsmål for faget

VIDEN

Dybdegående teoretisk baggrund for behandlingsteknikker og deres anvendelsesområde.

 

Dybdegående forståelse af diverse hudelementer relevante i kosmetologiske sammenhænge.

 

Dybdegående forståelse for og evne til at visualisere hudens type og tilstand ud fra både teoretisk og praktisk opstillede scenarier.

 

Dybdegående viden inden for hudtypologier og -tilstande.

 

Dybdegående viden inden for naturlige- og provokerede hudforandringer.

FÆRDIGHEDER

Reflekterer over og skabe sammenhæng mellem det anatomiske og fysiologiske kendskab til huden til den enkelte visuelle hudanalyse afhængig af den enkelte klient.

 

Skelne mellem diverse hudtyper og hudtilstande, analyse af kendetegn.

 

Identificering og håndtering af naturlige- og provokerede hudforandringer.

 

Udarbejde og igangsætte behandlingsforløb med problemløsende formål

 

Praktisk erfaring med behandlinger indenfor en stor diversitet af klienttyper.

 

Sammensætte og præsentere produktpakke og behandlingsforløb til den enkelte klients behov.

 

Oplære, gennem mesterlære, professionelle eller aspirerende kosmetologer indenfor faget.

KOMPETENCER

Kan opstille og analysere hypoteser om årsagssammenhænge og igangsætte behandling inden for hudanalyse, hudelementer, hudpleje, ansigtsbehandlinger.

 

Kan indgå i tværfaglige samarbejder med skønheds- og sundhedsprofessionelle inden for hudanalyse, hudelementer, hudpleje, ansigtsbehandlinger.

 

Kan selvstændigt identificere og tage ansvar for at opsøge, vurdere og fortolke empiri og teori inden for hudanalyse, hudelementer, hudpleje, ansigtsbehandlinger.

 

Baseret på praktisk erfaring og mesterlære, oplære og lede andre professionelle eller aspirerende kosmetologer i hudanalyse, hudelementer, hudpleje, ansigtsbehandlinger.

 

Kan opstille selvstændige og individuelle læringsmål i forhold til hudanalyse, hudelementer, hudpleje, ansigtsbehandlinger.

 

Koordinere behandlingsprotokol ud fra det enkeltstående behov i den praktiske situation.

 

Kan formidle viden, problemstillinger og løsninger til både fagpersonel samt klienter.

kosmetolog_ansigtsbehandling.jpg

Vi har uddannet kosmetologer i mere end 38 år

Drømmer du om at blive kosmetolog? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet
af Danmark Akkrediteringsinstitution på kvalifikationsniveau 5 og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!

bottom of page