top of page

JOB OG KARRIERE

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede og fagligt velfunderede kosmetologer.

eksamen_kolding_ude.jpg

Erhvervsfokus

Grundet skolens meget erhvervsrettede uddannelse samt et bredt netværk af kontakter i branchen, har vi tæt på 100 % beskæftigelse efter endt grunduddannelse. Vi tilbyder jobgaranti, som de eneste i branchen. Jobgarantien indebærer at vi hjælper eleven med at finde job. Det kan vi i kraft af vores meget store netværk i branchen. Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe eleven i job indenfor 6 måneder efter afsluttet uddannelse tilbagebetaler vi elevens betaling for uddannelsen (der henvises til betingelserne for jobgarantien).

 

Der er mange jobmuligheder som uddannet kosmetolog:

 

  • Klinisk behandler i f.eks. hudplejeklinik, negleklinik, voksklinik eller lignende

  • Selvstændig indenfor kliniske kosmetologbehandlinger.

  • Behandler i klinikker eller indenfor spa- og wellnessbranchen.

  • Underviser hos leverandører af kosmetologiske produkter, hudplejeprodukter, mv.

  • Sælger hos leverandører af kosmetologiske produkter, hudplejeprodukter, mv.

  • Kundemedarbejder hos MATAS, stormagasiner og lignende.

 

Vi har ligeledes et internationalt samarbejde med Steiner, en af de største internationale spa- og wellnessoperatører på en række internationale krydstogtskibe. Eleverne kan således med en uddannelse fra os komme i betragtning til et job, der måtte bringe dem til USA, Sydamerika, Asien eller Australien.

I eksamensmodulet deltager eleven i undervisning målrettet jobsøgning og karriereplanlægning. Efter endt uddannelse kan eleven fortsat anvende studievejledningen til hjælp til jobsøgning eller karriereplanlægning.

bottom of page