top of page

SKRIFTLIGT SPECIALE

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Om specialet

Specialet er en større opgave, der udarbejdes individuelt, skriftligt og afsluttes med mundtligt forsvar, hvortil der forberedes en kort fremlæggelse.

 

Formålet med specialet er at undersøge og fordybe sig i et emne, der optager en og som med fordel kan afgrænses til et område man ønsker at arbejde videre med. Gennem specialet demonstrerer man, at man kan redegøre og forholde sig reflekteret/kritisk til et konkret emne inden for kosmetologi. Emnet er selvvalgt og tager afsæt i den viden, man har opnået gennem uddannelsen.

 

Forud for specialet er der en fælles introduktion, hvor der også vil være mulighed for at spørge ind til rammerne omkring specialet.

 

De indholdsmæssige og formelle krav er følgende:

 

Opgaven skal indeholde:

 

Forside

Indholdsfortegnelse

Indledning

Problemformulering

Metodeafsnit

Analyse

Diskussion

Konklusion

Kildeliste

Bilag

speciale.jpg
kosmetolog_ansigtsbehandling.jpg

Vi har uddannet kosmetologer i mere end 38 år

Drømmer du om at blive kosmetolog? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet
af Danmark Akkrediteringsinstitution på kvalifikationsniveau 5 og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!

bottom of page