top of page

STUDIELIVET

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Passion

Stort set alle vores studerende har ét til fælles - nemlig en passion for skønhed. Og den passion deler vi med vores studerende:

Your Beauty. Our Passion.

Skønhedsbranchen er altid i udvikling. Der kommer nye produkter og nye behandlinger. Det kræver derfor en del, hvis du vil være en del af de bedste og dit studie stopper ikke, når du går hjem fra skolen. Der er normeret 500 forberedelsestimer hjemme i løbet af din studietid, og din passion for branchen betyder meget for din fremtidige succes.

studerende.jpg
studerende.jpeg

Practice Makes Perfect

Som elev hos International Training Academy bliver du en del af mere end 38 års erfaring med uddannelse af kosmetologer.

 

Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring og vores koncept tager udgangspunkt principperne for mesterlære. Med egne skoleklinikker og –saloner, har vi allerede en praktikplads klar til dig ved studiestart! Du vil igennem dit studie hos os have omkring 1.250 behandlingstimer på modeller.

bottom of page