top of page

NEGLE
MANICURE & PEDICURE

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog hos International Training Academy er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring

Faget

I faget opnår du viden, færdigheder og kompetencer om forskellige behandlingsteknikker inden for neglepleje. Du bliver undervist i teori omkring behandlingsteknikker, paraffin behandlinger, gel polish, almindelig manicure og pedicure, hygiejniske forhold og behandlingsprotokol.

 

Du lærer desuden at reflekterer over og skabe sammenhæng mellem det anatomiske og fysiologiske kendskab til negle på hhv. hænder og fødder og at identificerer problematikker indenfor området, at udarbejde og igangsætte behandlingsforløb, at identificere kontraindikationer og fysiologiske forhold og henvise til videre behandling og du lærer gennem praktisk erfaring at behandle forskellige klienttyper.

shutterstock_61105174.jpg

Læringsmål for faget

VIDEN

Dybdegående teoretisk baggrund for behandlingsteknikker.

 

Dybdegående viden og praktisk erfaring inden for paraffin behandlinger, gel polish, almindelige manicure og pedicure. Herunder i kombination med hånd- eller fodmassage.

 

Kendskab til vigtighed for hygiejniske forhold ved behandlinger og behandlingsprotokol.

FÆRDIGHEDER

Reflekterer over og skabe sammenhæng mellem det anatomiske og fysiologiske kendskab til negle på hhv. hænder og fødder, samt identificering af problematikker indenfor behandlingsområdet.

 

Udarbejde og igangsætte behandlingsforløb med skønhedsfremmende og problemløsende formål.

 

Identificere kontraindikationer og fysiologiske forhold der er en hindring for behandlingens udførelse og derved henvisning til videre behandling og fagpersonel.

 

Praktisk erfaring med behandlinger indenfor en stor diversitet af klienttyper.

KOMPETENCER

Kan opstille og analysere hypoteser om årsagssammenhænge og igangsætte behandling inden for manicure, pedicure og negle.

 

Kan indgå i tværfaglige samarbejder med skønheds- og sundhedsprofessionelle inden for manicure, pedicure og negle.

 

Kan selvstændigt identificere og tage ansvar for at opsøge, vurdere og fortolke empiri og teori inden for manicure, pedicure og negle.

 

Baseret på praktisk erfaring og mesterlære, oplære og lede andre professionelle eller aspirerende kosmetologer i manicure, pedicure og negle.

 

Kan opstille selvstændige og individuelle læringsmål i forhold til manicure, pedicure og negle.

 

Koordinere behandlingsprotokol ud fra det enkeltstående behov i den praktiske situation.

 

Kan formidle viden, problemstillinger og løsninger indenfor manicure, pedicure og negle.

kosmetolog_ansigtsbehandling.jpg

Vi har uddannet kosmetologer i mere end 38 år

Drømmer du om at blive kosmetolog? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet
af Danmark Akkrediteringsinstitution på kvalifikationsniveau 5 og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!

bottom of page